TEL:  +31 (0) 413-432 038  
          +31 (0) 6-216 310 37

info@budgetbegeleidingbrabant.nl STUUR NU EEN E-MAIL

Telefonische Openingstijden:

Ma-Di-Do-Vrij  
09:30 - 14:30 uur

Woensdag gesloten

Zaterdag / Zon & Feestdagen 
14.00 - 16.00 uur


Whats-app :
 +31(0)6-216 310 37
(Dagelijks tot 21.00 uur)

**Helaas kunnen we niet altijd direct de telefoon aannemen omdat we in gesprek zitten met een andere klant of net even aan de telefoon zitten. U kunt dan een bericht achterlaten via de Voicemail, E-mail of via het contactformulier op onze website www.budgetbegeleidingbrabant.nl Wij zullen altijd binnen 24 uur reageren (ook in het weekend). 


Waarom Kiezen voor Budgetbegeleiding Brabant?
Budgetbegeleiding Brabant heeft gediplomeerd personeel en wij hechten veel waarde aan service, persoonlijk contact, openheid, eerlijkheid en een optimale bereikbaarheid. Want laten we eerlijk zijn... De meest lastige brieven, aanmaningen, deurwaarders etc. komen zowat ALTIJD vlak voor of in het weekend of net voor de feestdagen binnen. 

U heeft er slapeloze nachten van en bent het hele weekend onrustig en afwezig. Dit is logisch, maar niet leuk, want niemand wil het hele weekend wakker liggen van een nare brief of van de dreigende toon van een incassobureau. Ik sta ook klaar voor u in het weekend of in de avond middels whats-app - SMS - E-mail. 
Ook al kan ik op dat moment zelf geen enkel incassobureau of bedrijf bereiken, u kunt het probleem wel bij mij neerleggen zodat ik op de eerstvolgende werkdag ga bellen voor u. U kunt gewoon genieten van het weekend, naar het werk gaan of andere bezigheden uitvoeren die gepland staan in uw agenda. Wij nemen het uit handen en informeren u zodra we gesproken hebben met de afzender.  

"De dienstverlening van Budgetbegeleiding Brabant is erg uniek omdat wij net dat stapje verder gaan om u te ondersteunen."  


HOPELIJK TOT SNEL !! 

   
Met vriendelijke groet,
Jolanda Voets

Budgetbegeleiding Brabant

 

 

Vergeet niet onze facebook-pagina te liken..... Dank u hartelijk

 
 
 
E-mailen
Bellen