Wie kan zich aanmelden bij budgetbegeleiding Brabant? 

Iedereen kan terecht bij ons met vragen over hulp in de thuisadministratie, financiële vraagstukken en telefonische of administratieve ondersteuning binnen uw bedrijf. 

  • Particulieren
  • (kleine) ondernemers / ZZP
  • Werkgevers
  • Woningcorporaties   
  • Gemeenten
  • (Woon) Zorginstellingen - Senioren
  • Jongerencentra - hulp aan jongeren "zelfstandig budgetteren"
  • Schuldeisers
e-mail nu voor een gratis adviesgesprekHieronder leest u enkele voorbeelden van wat Budgetbegeleiding Brabant voor u kan betekenen. 

Hulp voor werknemers, door werkgevers: 
Heeft u een (of meerdere) werknemer(s) waarvan u weet dat het met de financiële huishouding niet helemaal goed gaat?  Dan kunt u ons inschakelen om deze werknemers te ontlasten van deze zorgen. Uw werknemer krijgt weer wat rust en kan weer adem halen wat voor u als werkgever erg gunstig is. Ziekteverzuim wordt beperkt, productiviteit gaat omhoog samen met de werksfeer en de werknemer komt uitgerust op de werkvloer. 
wij kunnen uw werknemer helpen om de rust terug te vinden.
Na de aanmelding, nemen we contact met u op of direct met de werknemer voor een informatief gesprek en brengen we duidelijk in kaart wat de hulpvraag is. 

Een onderzoek van NIBUD wijst in 2017 al uit dat een werknemer met financiële problemen, de werkgever gemiddeld 13.000 euro kost. Lees hier het volledige rapport. 
https://www.nibud.nl/wp-content/uploads/Nibud-rapport-Personeel-met-schulden-2017-1.pdf

Informatie over de Werkkostenregeling (WKR) en de cafetariaregeling voor werkgevers.  
https://www.loon.nl/loon/Cafetariaregeling_in_Loon/Cafetariaregeling_en_de_Werkkostenregeling.html
 

Tijdelijke ondersteuning nabestaanden;
Mensen die net afscheid hebben moeten nemen van een dierbare, kunnen ook bij Budgetbegeleiding Brabant terecht. Vaak leef je in een hectische periode na zo'n groot verlies en moet er veel geregeld worden. De vaste lasten lopen gewoon door en er komt enorm veel op u af terwijl u wel andere dingen aan uw hoofd heeft. Ook kan het zijn dat uw dierbare altijd de administratie heeft gedaan en is het voor u niet geheel duidelijk hoe de zaken ervoor staan?

Ik zal bij u thuis de gehele administratie doornemen en actie ondernemen waar nodig is. Ook zal de administratie netjes voor u geordend worden en zal ik de telefoontjes plegen waar u momenteel geen behoefte aan heeft. U bepaald waar  u mijn hulp bij nodig heeft en voor hoe lang u mijn hulp wilt en ik voer het voor u uit. 

Bij de reguliere maandelijkse administratie;
Bent u helemaal geen persoon die voor de thuisadministratie kan gaan zitten en slingert de post door het hele huis? 

Dan kunt u kiezen voor maandelijkse hulp hierin. Ik kom dan bij u langs om de administratie te doen. Ik kan dit vóór u doen, of samen met u. dat bepaald u helemaal zelf.
Tegen een scherp tarief in de vorm van een abonnement, kom ik maandelijks (frequentie bespreekbaar) naar u toe om de post te openen, behandelen en te ordenen. Zijn er brieven waar u niet uitkomt? Dan zal ik contact gaan zoeken met de afzender van de brief en deze verder afhandelen. U heeft dus geen omkijken meer naar de administratie en u krijgt van mij maandelijks een compleet overzicht van die maand. Het enige wat u doet is zorgen dat alle post bewaard wordt op 1 plek in het huis. 

Dit abonnement is ook erg passend voor senioren die het zelf lastiger vinden om de administratie bij te houden en sommige brieven lastig vinden om te beantwoorden. Ik neem samen met u alles door om zo transparant mogelijk te zijn zodat er geen verrassingen komen voor u. Ik behandel/beantwoord brieven en zal ook de telefonische werkzaamheden op me nemen. 

Ook jongeren kunnen kiezen voor een abonnement. Als je net 18 jaar bent geworden, wordt je ineens geconfronteerd met "vaste lasten" zoals o.a. de zorgverzekering. Als jongeren nog nooit zelf de administratie hebben gedaan, vinden de meeste het vaak lastig om een eigen administratie op te zetten. Brieven belanden los in de kast en zo raken ze vaak het overzicht kwijt. Er zal, vooral bij jongeren, meteen gestart worden met het op orde brengen van de administratie waarbij er duidelijk inzicht komt op de inkomsten en uitgaven. Zo zal er geleerd worden om verantwoordelijkheid te nemen en zal er bewuster omgegaan worden met geld. Ik zal altijd uitzoeken waar ze recht op hebben zoals toeslagen etc. en ik zal coachen zodat er meer bewustwording is omtrent inkomsten en uitgaven.   

Staat uw situatie er niet bij op deze website, maar heeft u wel hulp nodig? Vraag dan direct via bovenstaande knop meer informatie of advies aan. 

    

   


 
 
 
E-mailen
Bellen