09-03-2022

In het jaar 2021 zijn er mooie ontwikkelingen geweest binnen mijn onderneming. Zo heb ik ontzettend lieve cliënten mogen helpen en begeleiden en ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan. Hiernaast heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder de erkende opleiding basis Mediation en de specialisatie voor Mediation "Familie en Echtscheidingen".

Ik heb veel nieuwe mensen mogen ontmoeten waar ik enorm veel van heb geleerd, dank daarvoor.
Verder ben ik actief als consulent en Bemiddelaar en start ik vanaf 1 April met de erkende opleiding tot personeelsadviseur. 

Op 1 Januari 2022 heb ik mijn eigen praktijk geopend te 's-Hertogenbosch aan de Vutter 9, genaamd  Voets Mediation & Coaching 
      
https://www.vmc-solutions.nl   

Al met al, veel leuke en spannende ontwikkelingen waarvan ik jullie graag op de hoogte wil houden !!

Mocht u vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze informatie of juist een hele andere vraag hebben, neem dan gerust contact op met 06-216 310 37 of per mail j.voets@vmc-solutiuons.nl 

21-05-2021
Onlangs heb ik een erg prettig gesprek gehad met Kelly Klein van ACN Bewind Kaatsheuvel. 
Wij waren het er beide over eens dat er, over het algemeen, weinig duidelijkheid is over de verschillen tussen Budgetcoaching - Budgetbeheer en bewindvoering. Zij schreef hier een erg verhelderend artikel over welke te vinden is via de link hieronder.

https://acnbewindkaatsheuvel.nl/wat-is-het-verschil-tussen-een-budgetcoach-budgetbeheer-en-beschermingsbewindvoering/

 WETSWIJZIGINGEN 2021 

Arbeidskorting, heffingskorting en ouderenkorting omhoog

Vergeet niet onze facebookpagina te liken... Hartelijk dank. 

 
 
 
E-mailen
Bellen