Hulp van een budgetbegeleider kost geld! 

Dat klopt. Het klinkt misschien raar dat u betaald voor onze hulp, juist wanneer u wilt bezuinigen. Echter is het een "investering" in de oplossing en veelal verdient u de kosten snel weer terug. Na verloop van tijd zult u de rust terugkrijgen en zult u de besparing op incassokosten en eventuele vaste lasten op gaan merken. Het kan ook zijn dat u ergens geld laat liggen waar u wel recht op heeft zoals toeslagen of andere financiële middelen. 

 • Budgetcoaching uurtarief
  € 55,00 Per uur
 • Abonnement administratieve hulp     
  v.a  € 69,00 per maand
 • Opstartkosten Abonnement 
  € 75,00 eenmalig
 • Opstartkosten Budgetcoaching
  € 150,00 eenmalig 
 • Coaching algemeen uurtarief
  € 69,00  Per uur
  Administratiekosten € 39,00 eenmalig


__

 • Budgetcoaching Pakket 1   
  € 395,00 Duur 3 maanden
  (8 uur intensieve 1 op 1 coaching
  aan huis, inclusief onbeperkte
  hulp op afstand
 • Budgetcoaching Pakket 2   
  € 475,00  Duur 4 maanden
  (10 uur intensieve 1 op 1 coaching
  aan huis, inclusief onbeperkte
  hulp op afstand) 
   
 • Budgetcoaching Pakket 3  
  € 580,00 
  Duur 5 maanden
  (14 uur intensieve 1 op 1 coaching
  aan huis, inclusief onbeperkte
  hulp op afstand)  

* Deze pakketten kunnen in termijnen betaald worden, vraag naar de mogelijkheden.
**De bedragen voor de pakketten zijn vrijgesteld van BTW. Inclusief 75% korting op de eenmalige opstartkosten


__

Financiële steun voor een budgetcoach? 

Zelf betalen: Als u het zelf gaat of moet betalen lijkt dat lastig, maar er is altijd een regeling mogelijk om de kosten in termijnen te betalen. Daarnaast bekijken wij wat de goedkoopste optie is die bij u past middels een pakket op maat. Misschien wilt u alleen maar een budgetoverzicht of een vaste lasten scan waarmee u zelf al snel uit de voeten kunt? Vraag daarvoor geheel vrijblijvend een informatief gesprek aan middels een terugbelafspraak onderaan deze pagina.  

- Via PGB: Ontvangt u PGB? dan zijn er mogelijkheden om de kosten via het PGB vergoed te krijgen. Dit zullen we samen nagaan bij een PGB specialist of bij het SVB. 

- Via uw werkgever: Werkgevers krijgen vaak te maken met de privé situatie van werknemers. Dit kan zijn omdat er loonbeslag wordt gelegd, maar ook dat de medewerker niet meer "zichzelf" is op de werkvloer. Het is immers zo dat werknemers zichzelf vaak niet volledig in kunnen zetten op de werkvloer. Een medewerker neemt geldzorgen mee naar het werk en ze zijn sneller afgeleid. Medewerkers met onrust in het privéleven, werken vaak minder secuur en de kans is groter dat zij zich ziek gaan melden, zo blijkt uit een onderzoek van het NIBUD. 
Daarom is het ook in het belang van de werkgever om medewerkers te stimuleren om financieel weer zelfredzaam te worden.

- Via de ziektekostenverzekering: Helaas zijn er nog veel verzekeringen die een budgetbegeleider/coach niet vergoeden omdat deze kosten niet vallen onder primaire ziektekosten. Toch komt het de laatste jaren steeds vaker voor dat verzekeraars het traject wel opnemen in een aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw eigen verzekeraar naar de mogelijkheden?  

- Via de Gemeente: Soms is het mogelijk dat gemeenten (verschilt per gemeente) deze kosten kunnen vergoeden voor u, Dit is afhankelijk van enkele factoren zoals de hoogte van uw inkomen. Dit zal individueel bekeken moeten worden en kunnen wij overleggen met de gemeente waar u woonachtig bent.


Vergeet niet onze facebook-pagina te liken..... Dank u hartelijk

 
 
 
E-mailen
Bellen